Pages

6 Şubat 2013 Çarşamba

Siyah Abiye Ayakkabı Modelleri

Yüksek topuklu ayakkabı seven bayanlarımız için güzel ve şık yüksek topuklu ayakkabı modelleri mevcut. Yeni sezon siyah abiye ayakkabı modelleri, bayanlarımızın vazgeçilmezleri olacak. Hergün birbirinden farklı, değişik modelde yüksek topuklu ayakkabı modelleri çıkmaktadır. Sizlerle 2013 yılana bu kadar güzel ayakkabılar ile geçirmeye ne dersiniz?

Siyah Rugan Abiye Ayakkabı

Siyah abiye süet ayakkabı 

Siyah abiye ayakkabı


Abiye kıyafetlerimizin tamamlayıcı olan abiye ayakkabılarda model ve renk bizler için çok önemlidir. Genelde bayanlar daha sade ve asil görünmek isterler ve siyah abiye ayakkabı modellerini genelde tercih ederler birazda kurtarıcı bir renktir. Değişik modellerde bulunan siyah abiye ayakkabılarla sizler şıklığınıza şıklık katabilirsiniz...

Siyah taşlı ayakkabı modeli

Siyah transparan ayakkabı modeli

Siyah dantelli ayakkabı modeli



Victoria's Secret 2013 Sevgililer Günü Koleksiyonu

Victoria's Secret Sevgililer Günü Koleksiyonu
Victoria's Secret 14 Şubat Sevgililer Günü'nü unutmadı ve kırmazı-pembe renklerin ağırlığını hissettirdiği özel bir koleksiyon hazırlamış. Barbara Palvin, Lily Aldridge ve Karlie Kloss'un nodellik yaptığı katalog Sevgililer Günü'nün daha romantik geçmesine yardımcı olabilir...



















Vazgeçilmez Kadın Olmanın Sırları

Sevdiğiniz erkekle mutlu olmak hepimizin hayalı. Peki bunun sırrı ne?


1. ROMANTİZM

Romantizm peşinde koşanlar sadece kadınlar değildir. Erkekler de romantik kadınlardan hoşlanırlar. Sert mizaçlarının altında yatan romantik erkeği ancak kendisi gibi bir kadın ortaya çıkarabilir. Onu elde etmek istiyorsanız dozunu fazla kaçırmadan romantik olmayı deneyebilirsiniz.

2. ÇEKİCİ KADIN

Erkeklerin aklı fikri sanıldığı gibi cinsellikte değildir ancak cinsel yaşam onlar için gerçekten önemlidir. Mutfakta bir aşçı, çocuklarıyla bir anne ve yatak odasında tamamen dişi bir kadın görmek isterler. Onu cezbedebilecek ve cilveli tavrıyla aklını başından alabilecek birisi olmanızı beklerler. Unutmayın, elinizdeki silahları doğru yerde ve zamanda kullanmasını bilmelisiniz.



3. GERÇEKLER

Kim gerçekleri duymayı istemez ki? Erkekler de istisna değil elbet. Boş düşüncelerle ve kuruntularla kafalarını yormak istemeyen erkekler dürüstlüğe çok fazla önem verirler. Asla dayanamadıkları ve affetmeyecekleri bir şey varsa o da yalandır.

4. SESSİZLİK

Erkekler kendilerine ayırmak isterler ve sizden buna saygı duymanızı beklerler. Kendilerine ait belirli bir alanın ve zamanın olması sizden sıkıldığı anlamına gelmez. Onlar sadece sorunlarını rahatlıkla düşünebileceği ve çözüm üretebileceği bir atmosferin varlığından hoşlanırlar.




5. GÜLDÜREN KADINLAR

Onu güldürebiliyorsanız hayatında kesinlikle farklı bir yeriniz olacak demektir. Erkekler abartı haline getirilmeyen bir mizah anlayışına bayılırlar. Onların güldüren ve ciddi hallerinden uzaklaştırmayı başarabilen kadınlar istediklerine elbet kavuşacaklardır.

kaynak: kadınvekadın.net

Calzedonia Mayo Bikini Koleksiyonu

Havaların aniden ısınması tüm bayanların aniden mayo bikini arayışına girmesini sebep oldu. Plajın en güzel kadını siz olabilirsiniz. Calzedonia mayo bikini koleksiyonu havalı parçalardan oluşuyor. Birbirinden güzel hazırlanmış bu modellerle hepsine sahip olmak isteyeceksiniz.

Calzedonia bikini

Calzedonia bikini

Calzedonia mayo

Calzedonia mayo

Calzedonia bikini

Calzedonia mayo

Calzedonia mayo

Calzedonia bikini

Calzedonia bikini

Calzedonia bikini

Calzedonia bikini

Calzedonia bikini

5 Şubat 2013 Salı

Mükemmel Vücuda Sahip Olmanın 5 Altın Kuralı


Cilt bakımı, vücut bakımı kadının vazgeçilmez kürleridir. İşte size evde uygulayabileceğiniz 5 altın kural.

Güzellik hemen her kültürde ve statüde kadının vazgeçilmezi. Güzellik salonları kadınlar için ikinci adres. Ancak yeterince parası ve zamanı olmayanlar için de mucizeler var. Hem de evde düşük maliyetli güzellik sırları.

Fırçalayın

Banyoya girmeden önce selülit yumrularını azaltmak ve kan dolaşımını hızlandırmak için cildinizi fırçalayın.



Duştan zevk alın

Bir banyo yağı ile zenginleştirilmiş ılık küvetle başınızı dinleyin ve cildinizi yumuşatın.

Cildinizi pürüzsüzleştirin

Küvetten çıktıktan sonra ayak topuklarınızı, dizlerinizi, dirseklerinizi ovalayın.

Vücudunuzu nemlendirin

Ayak bilekleri gibi zor bölgelere nemlendirici kremle masaj yapmayı ihmal etmeyin.

Ayak bakımı

Meyve asitli kreminizi ayak topuklarınızdan parmaklarınıza kadar yedirin ve daha sonra pamuklu çorap giyin. Bu uygulama hem pedikürünüzün daha kalıcı olmasına hem de ayaklarınızın daha yumuşamasına yardımcı olacaktır.

Hotiç 2012 2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu


Türkiye'de en sevdiğimiz ayakkabı markalarından biri olan Hotiç'in 2012 2013 Sonbahar Kış Koleksiyonuna göz gezdirmeye karar verdik.

Class of 60's ismini verdiği seride 60'lar ruhunu ayaklara taşımış. Bilekte biten süet botlar, yuvarlak burunlar ve kolej ayakkabılarına kovboy çizmeleri eşlik etmiş.

Metropolis grubunda şehrin koşuşturmacası arasında kaybolanlara yönelik rahat ve şık modeller var.

Retro Elegance ismindeki seri, Hotiç'in en feminen ayakkabı modellerini içeriyor. 50'ler şıklığının ayaklara yansıması olarak görülen seri hayvan derisi efektindeki modelleri de içeriyor. İnce topuk bootie modellerini bulacağınız yer burası. Işıltılı topuklar, ince burunlar, platformlarla seksi görürmeme şansınız yok.

Army Chis grubu günlük şıklık peşinde koşanlara hitap ediyor. Düz çizmeler, rahat topuklar ve toprak tonlarıyla doğal bir şıklık sunuyor.