Pages

5 Mart 2013 Salı

Dolce&Gabbana 2012 Sonbahar-Kış Mücevher Koleksiyonu


Bianca Balti'yi Dolce&Gabbana kampanyalarında görmeye alıştık. Ünlü model; markanın 2012 sonbahar/kış mücevher koleksiyonu için tekrar kamera karşısına geçiyor.

Güneşli bir havada ve bol çiçekli ve ağaçlı bir bahçede çekilen görsellerde Bianca Balti bir güneş gibi parlıyor. Kalın kaşları, mavi gözleri ve dolgun dudaklarıyla, ünlü modelin bu markayla uyumunun çok iyi olduğunu düşünüyorum.

Görseller bir erkek modelin Bianca Balti'ye eşlik ettiği görülürken, Bianca siyah elbisesiyle çok çekici görünüyor. Meyvelerin ve ağaçlar fotoğraflara doğal ve temiz bir görüntü vermiş.

Dolce'nin ışıltısı adlı kampanya, Giampaolo Sgura tarafından çekiliyor. Görseller ünlü modeli ışıltının tamamlayıcı olan altın aksesuarlarla görüyoruz. Dolce&Gabbana'nın 2012 sonbahar/kış koleksiyonu, ikonograf ve geleneksel el sanatlarını yansıtıyor.

Koleksiyonda altınlar, inciler ve yakutlar yer alıyor. Bu parçalar diğer markaların mücevherleri arasından sıyrılıyor ve fark yaratıyor. Eskilerde kalan halka küpeler tekrar bize sunan marka, vintage görünümlü küpe ve kolyeleriyle günümüze renk katıyor. Genelde takım olarak kullanılabilen takılar yaratan Dolce&Gabbana koleksiyonundaki takılar sade fakat olağanüstü güzellikte.

Şans getirdiğine inanılan ve nazardan önleyen şekillerden ilham alan Dolce&Gabbana'nın koleksiyonun anahtarlar, at nalları ve kalpler yer alıyor. Fazla abartıdan uzak ama yine de gösterişli olmak isteyenler için bu koleksiyon tam size göre.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder